• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دلمه شکم پر : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان + نکات کلیدی

    دلمه شکم پر

    اموزش اشپزی و طرز تهیه دلمه شکم پر با روش آسان:


    چند عدد فلفل دلمه رنگی. پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم. برنج پخته ۲ پیمانه. لپه پخته ۱ پیمانه. نمک. زرد چوبه . فلفل سیاه و سبزی دلمه. ادویه کاری. و ادویه پاپریکا و ۱ قاشق غ خ رب و کمی زعفران. و در صورت تمایل چند برش حلقه ای پیاز و گوجه فرنگی و بادمجان برای کنار دلمه ها که من این سری استفاده کردم که خیلی عالی و خوشمزه است

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر


    حالا برای سس دلمه. یک لیوان آب و دو قاشق رب گوجه همراه با کمی روغن و نمک و ادویه جات مخلوط می کنیم و سس به دست آمده را هنگامی که دلمه ها را روی حرارت میگذاریم میریزیم

     اول همه دلمه ها را می شوریم و کنار میگذاریم. بعد پیاز را نگینی خرد می کنیم و با کمی روغن تفت میدهیم. بعد چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت حسابی میدهیم و در ظرف را میگذاریم تا گوشت ما بپزد و آب گوشت کشیده شود بعد بهش ادویه جات و نمک و زعفران و رب و کمی آبلیموه و برنج پخته و لپه و سبزی دلمه را اضافه می کنیم و حسابی هم میزنیم. باید توجه داشته باشید که موادمان آب نداشته باشد

    حالت خشکی داشته باشد. بعد این مواد را توی دلمه ها می ریزیم و مابین این ها از پیاز و گوجه و بادمجان حلقه ای شده استفاده میکنیم و سسی که آماده کرده ایم راروی دلمه ها مس ریزیم و برای ۱ ساعت اجازه میدهیم که با حرارت کم بپزد و آماده شود من برای بهتر پخته شدن از دمکنی هم استفاده میکنم

    دلمه شکم پر

    About The Author