طرز تهیه مارول ( رول قارچ و مرغ )- آموزش آشپزی فینگر فود با روش آسان

آموزش آشپزی غذای ملل

دستور پخت و طرز تهیه مارول :

طرز تهیه مارول

اموزش اشپزی و طرز تهیه مارول ( رولت قارچ و مرغ ) با روش آسان :

یه فینگر فود عالی
هم برای مهمونیاتون و هم برای سفره های افطار ماه رمضون

مواد لازم:

  • سینه مرغ پخته و ریش شده یکعدد
  • پیاز یکعدد
  • فلفل سبز یکعدد
  • قارچ خرد شده تازه یا کنسروی یک قوطی
  • پودرفلفل سیاه یک ق چایخوری
  • نان لواش

پیاز تفت میدیم فلفل سبز اضافه میکنیم.
قارچ اضافه میکنیم اجازه میدیم آب قارچ کامل کشیده بشه.
سینه مرغ ریش شده میریزیم فلفل سیاه میزنیم.
مواد که با هم مخلوط شدند سس رو اضافه میکنیم.


برای سس ؛
پنیر خامه ای سه قاشق غذاخوری سرپر
مایونز دو قاشق غذاخوری
ماست دو قاشق غذاخوری

با هم مخلوط میکنیم به مواد مرغ اضافه میکنیم.
نان لواش رو به صورت مستطیل کوچک برش میدیم یک قاشق از مواد یکطرف نان میزاریم رول میکنیم .
رول رو داخل تخم مرغ و پودر سوخاری میزنیم و سرخ میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image