• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پای پنیری شکم پر : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی

    پای پنیری شکم پر

    دستور پخت غذای پای پنیری شکم پر :

    مواد لازم:

    • سیب زمینی ۶ عدد کوچک
    • روغن زیتون ۱ ق غذاخوری
    • جعفری ساطوری ۱ ق غذاخوری
    • نمک و فلفل به مقدار لازمچ

    مواد لازم برای لایه وسط :

    • ژامبون خرد شده ۲۰۰ گرم
    • پنیر موزارلای مکعبی خرد شده ۳۰۰ گرم
    • پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
    • جعفری ساطوری ریز ۱ ق غذاخوری

    اموزش اشپزی طرز تهیه پای پنیری شکم پر در خانه:

    در ابتدا پنیر موزارلا، ژامبون و پنیر خامه ای رو خوب مخلوط کنید. کمی نمک، فلفل و جعفری ساطوری اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را کاملا پوره کرده و با روغن زیتون، جعفری، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. ماهیتابه را با روغن یا کره خوب چرب کنید یک لایه سیب زمینی سپس مخلوط ژامبون و پنیر ها و مجدد سیب زمینی را اضافه کنید و سطح آن را صاف کنید سپس ماهیتابه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و بعد از ۷ الی ۱۰ دقیقه بر گردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود. نوش جان


    دقت کنید بعد از پخت سیب زمینی بذارید کامل خنک بشه و بعد پوره کنید
    تابه یا قالب حتما نچسب باشه و کف و دیواره هاشو با کره ی سرد، کااااملا چرب کنید
    میتونید پنیر خامه ای رو کمتر بریزید
    طعمش خیلی عاالیه

    پای پنیری شکم پر

    About The Author