• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دسر پرتقالی : آموزش درست کردن دسر خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه دسر پرتقالی

    رسپی و طرز تهیه دسر پرتقالی در خانه:

    مواد مورد نیاز :
    ۱ بسته نان سوخاری


    برای شربت :
    ۱.۵ لیوان شکر
    ۱.۵ لیوان آب


    برای کرم :
    ۱ لیتر شیر
    ۱ لیوان شکر
    ۲ قاشق غذاخوری سر پر آرد
    ۳ قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت
    ۱ قاشق مرباخوری کره
    ۱ بسته وانیل شکری (۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی)


    برای سس پرتقالی :
    ۲ لیوان آب پرتقال
    ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
    ۲.۵ قاشق غذاخوری شکر

    اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر پرتقالی خوشمزه و خونگی:


    نانهای سوخاری را در کف ظرف پیرکس سایز بزرگ میچینیم.

    برای شربت ، شکر را در قابلمه می ریزیم و روی اجاق گاز تا وقتی که حل شود و رنگش کمی تیره شود حرارت میدهیم. بعد آب را اضافه کرده و هم میزنیم تا شکر کاملا ذوب شود. (حدود ۱۰ دقیقه میجوشانیم.) و بعد روی نانهای سوخاری میریزیم.

    برای کرم ، تمام مواد بغیر از کره و وانیل را در قابلمه می ریزیم و تا وقتی که بجوشد و قوام بگیرد میپزیم. از روی اجاق برداشته کره و وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم . روی نانهای سوخاری میریزیم و پخش میکنیم .

    برای سس پرتقالی :

    تمام مواد را در یک قابلمه می ریزیم و روی اجاق تا وقتی که قوام بگیرد میپزیم. روی کرم ولرم شده میریزیم و پخش میکنیم بعد از اینکه دسر به دمای اتاق رسید آن را حدود ۵-۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از خارج کردن از یخچال به دلخواه تزئین کرده و سرو میکنیم.
    نوش جان

    طرز تهیه دسر پرتقالی

    About The Author