دستور پخت غذای پای پنیری شکم پر :
مواد لازم:
- سیب زمینی ۶ عدد کوچک
- روغن زیتون ۱ ق غذاخوری
- جعفری ساطوری ۱ ق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازمچ
مواد لازم برای لایه وسط :
- ژامبون خرد شده ۲۰۰ گرم
- پنیر موزارلای مکعبی خرد شده ۳۰۰ گرم
- پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
- جعفری ساطوری ریز ۱ ق غذاخوری
اموزش اشپزی طرز تهیه پای پنیری شکم پر در خانه:
در ابتدا پنیر موزارلا، ژامبون و پنیر خامه ای رو خوب مخلوط کنید. کمی نمک، فلفل و جعفری ساطوری اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را کاملا پوره کرده و با روغن زیتون، جعفری، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. ماهیتابه را با روغن یا کره خوب چرب کنید یک لایه سیب زمینی سپس مخلوط ژامبون و پنیر ها و مجدد سیب زمینی را اضافه کنید و سطح آن را صاف کنید سپس ماهیتابه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و بعد از ۷ الی ۱۰ دقیقه بر گردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود. نوش جان
دقت کنید بعد از پخت سیب زمینی بذارید کامل خنک بشه و بعد پوره کنید
تابه یا قالب حتما نچسب باشه و کف و دیواره هاشو با کره ی سرد، کااااملا چرب کنید
میتونید پنیر خامه ای رو کمتر بریزید
طعمش خیلی عاالیه