• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر پان اسپانیا – طرز تهیه و آموزش دسر خوشمزه و آسون خونگی

    دسر پان اسپانیا

    آموزش و طرز تهیه دسر پان اسپانیا خوشمزه و آسون خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • آرد نصف پیمانه
    • نشاسته 2 ق غ
    • وانیل نصف ق چ
    • تخم مرغ 2 عدد
    • شکر 1 پیمانه
    • بیسکوییت پتی بور 2 بسته
    • شیر 4 پیمانه
    • کره 30 گرم
    • خامه نصف پیمانه

    طرز تهیه و آموزش دسر پان اسپانیا :

    تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. 
    آرد و نشاسته رو با یک پیمانه شیر سرد مخلوط میکنیم و سه پیمانه شیر رو به مخلوط تخم مرغ و شکر افزوده و روی حرارت ملایم میذاریم. 
    وقتی که گرم شد مخلوط شیر و نشاسته و آرد رو بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت برسه.
    بعد وانیل و خامه و کره رو بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا مانند ماست چکیده غلیظ بشه. 


    در ظرف سرو بیسکوییت پتی بور رو میچینیم و با این کرم وقتی خنک شد روی بیسکوییت ها رو می پوشونیم و روی اون تکه های موز میچینیم و دوباره بیسکوییت میچینیم و ترتیب لایه ها رو ادامه میدیم و در آخر با قیف و ماسوره روی بیسکوییت ها رو با این کرم تزیین میکنیم و پودر کاکائو می پاشیم. 
    ظرف رو داخل یخچال میذاریم و یه شب تا صبح بهش زمان میدیم. هر چی بیشتر داخل یخچال باشه کیفیت بهتری خواهد داشت.

    دسر پان اسپانیا

    About The Author