رسپی و طرز تهیه دسر فرنی + نکات کلیدی :
اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر فرنی سنتی ایرانی :
مواد لازم برای تهیه ی یک فرنی متفاوت با طعم بینظیر مناسب ماه رمضان :
- ارد گندم ۳ ق غ
- شکر ۴ ق غ
- شیر ۳ پیمانه (یا فنجان دسته دار گود)
- گلاب ۲ ق غ
- زعفران به میزان لازم
- هل به میزان کافی
- خامه صبحانه ۲ ق غ
این اندازه ها برای ۶ ظرف کوچیک هست اگر بیشتر خواستید به اندازه ی هر یک قاشق اردی که اضافه میکنید یک پیمانه شیر هم اضافه کنید،
طرز تهیه:
ارد رو با یک پیمانه شیر کاملا مخلوط کنید طوری که ارد در شیر حل شود و بعد روی حرارت گذاشته و شکر و گلاب و هل و زعفران را اضافه کنید و بارقاشق چوبی مدام از ته ظرف هم بزنید تا زمانی که احساس کنید فرنی به غلظت داره میرسه، خیلی هم نباید غلیظ باشه چون وقتی خنک میشه خود به خود سفت میشه و در اخر که شعله رو خاموش کردید ۲ قاشق خامه صبحانه رو اضافه کنید و هم بزنید و در ظرف بریزید هم میتونید خنک سرو کنید و هم داغ،
به نظر من بهترین گزینه و آسونترین گزینه برای ایام ماه مبارکه، حتما امتحان کنید و لذت ببرید