• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    حلیم بادمجان – طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه خونگی + نکات کلیدی

    حلیم بادمجان

    آموزش و طرز تهیه حلیم بادمجان خوشمزه و خونگی و سنتی :

    مواد مورد نیاز:

    • بادمجون ٦ عدد درشت
    • عدس ١ ليوان
    • گوشت گردن گوسفندي ٣٠٠ گرم
    • پياز ٢ عدد درشت
    • سير ٢ حبه
    • پودر نعنا ١ قاشق سر پر
    • زردچوبه ١ قاشث سر پر
    • کشک نصف ليوان
    • گردوی خرد شده ١/٢ ليوان

    دستور پخت و طرز تهیه حلیم بادمجان :

    بادمجون ها رو بشورين و پوست بگيرين و با آب نمك حدود يك ساعت زمان بدين تا تلخيش گرفته بشه، و بعد سرخ كنين و كنار بزارين
    .
    پیاز ها رو خلالی كنين و با سير له شده سرخ كنين، حالا زرد چوبه و نعنا رو اضافه كنين و ٢ دقيقه تفت بدين( حواستون باشه كه نعنا نسوزه و تلخ نشه)
    .
    گوشت گردن رو با یک پیاز درشت چهار قاچ، زردچوبه، نمك، فلفل سياه و آب بپزين و ريش ريش كنين
    .
    عدس رو هم حدود ٣٠ دقيقه بپزين
    .
    حالا گوشت رو به همراه بادمجون، عدس، گردوي خرد شده، و كشك با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم “من با گوشت كوب برقي انجام دادم” تا حليم يكدست و كمي كشدار بشه و به مواد اضافه ميكنيم، حدود ١٠ دقيقه زمان ميديم كه مواد تفت بخورن و تركيب بشن،

    بعدم با کشک ، گردو، پياز داغ و نعنا داغ به صورت دلخواه تزئين ميكنيم.

    حلیم بادمجان

    About The Author