• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان شیرمال : آموزش درست کردن نون خوشمزه و آسان در خانه

    طرز تهیه نان شیرمال

    دستور پخت و طرز تهیه نان شیرمال با روش آسان :

    اموزش درست کردن و طرز تهیه نان شیرمال مناسب افطاری در ماه رمضان:

    مواد مورد نیاز:

    • ارد (میزان لازم)
    • شیر ۱ پیمانه
    • شکر ۱ پیمانه
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • خمیر مایه ۱ ق غ
    • اب ولرم ۲ ق غ
    • نمک نوک ق چ

    خمیر مایه و یک قاشق شکر و دو قاشق اب رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم تا به عمل بیاد،
    تخم مرغ و شکر و شیر رو با همزن میزنیم تا تخم مرغ از لختگی در بیاد و بعد خمیر مایه و مقداری از ارد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و طی چند مرحله بقیه ی ارد رو اضافه میکنیم و ورز میدیم،
    دقت کنید ارد باید به اندازه ای بریزیم که خمیر به دستمون نچسبه، اگه بیشتر بریزید نون سفت و خشک میشه،
    به طور تقریبی ۵۰۰ گرم ارد .


    بعد از اینکه خمیر اماده شد به مدت ۲ ساعت در ظرف در دار بزارید تا استراحت کند،
    و بعد از استراحت خمیر رو به شکل هایی که دوست دارید طرح بدید و روی اونا رو با زرده ی تخم مرغ و زعفرون کاور کنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه بزارید بپزه،
    نان شیرمال گزینه خوب و راحتی برای سفره های افطاره، خیلی هم زود و بی درد سر اماده میشه. در ضمن داخل نان هم میتونید از کشمش و گردوی خورد شده استفاده کنید

    طرز تهیه نان شیرمال

    About The Author