• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت ماست اصفهانی : طرز تهیه غذای سنتی ایرانی + نکات

    خورشت ماست اصفهانی

    دستور پخت و طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی اصیل :

    اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی مجلسی و خوشمزه:

    خورشت ماست یک دسر یا پیش غذای سنتی و اشرافی اصفهان است، که بیشتر در مهمانی ها و مراسم های رسمی سرو میشه و بسیار خوشمزه و مقویه

    مواد لازم:

    • گوشت گردن 300 گرم
    • ماست چکیده شیرین 2 کیلوگرم
    • پودر قند 1پیمانه
    • زعفران به مقدار لازم
    • پیاز 1 عدد

    اول گوشت گردن رو با پیاز میزاریم بپزه، باید بقدری بپزه که له له بشه، و وقتی که پخت یکم نمک بهش میزنیم. گوشت پخته شده رو انقد باید بکوبیم که کش دار بشه، سپس ماستی که از شب قبل کیسه انداختیم و کاااملا آبش کشیده شده رو با زعفران قاطی میکنیم (زعفران رو میتونین غلیظ دم کنین، اما همونجور سابیده شده به ماست بزنین هم رنگ خوبی میده) و به گوشتمون اضافه میکنیم

    و در همین حین پودر قند رو اضافه میکنیم و باز میکوبیم که خوبه خوب مواد باهم قاطی بشن و بهم مزه بدن (پودر قند رو خودتون میتونین کمتر یا بیشتر بزنین چون ذائقه ای هستش) و در آخر کمی گردو خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم و یه شب تا صبح میزاریم تو یخچال تا جابیفته و بعدش دیگه نوش جان. راستی در ریختن زعفران هم دست و دلباز باشید

    خورشت ماست اصفهانی

    About The Author