دستور پخت و رسپی کیک خامه پنیری خونگی:
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک خامه پنیری خوشمزه و آسون تو خونه:
از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق )
150 گرم شکر (3/4لیوان)
1 بسته وانیل شکری 5 گرمی (یا 1/4قاشق چایخوری وانيل ايرانی )
آرد 150 گرم (1لیوان )
مواد پنيري:
خامه فرم گرفته 400 میلی لیتر (گرم) یا خامه مایع که باید با همزن بزنید تا فرم بگیرد )
پنیر کوارک 500 گرم( يا لبنه)
4 قاشق غذاخوری شکر
توت فرنگی 200 گرم
طرز تهیه:
تخم مرغ ، شکر و وانیل را به مدت 6-8 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرمی و کشدار شود. آرد را از قبل الک کنید و با کنترل و با دقت اضافه کنید و هم بزنید تا مايه کیک صاف و یکدست شود و پف مواد نخوابد.
مايه را در قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداخته شده ریخته و سطح آنرا صاف کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتیگراد، حدود 30-35 دقیقه تا کیک بپزد تا زرد طلایی شود( با خلال چوبی تست کنید . بعد پخت بزارید کیک کمی خنک شود و کاغذ روغنی را جدا کنید و برگردانید وکیک را به دو قسمت تقسیم کنید.
برای مواد پنیری :
خامه مایع رو با شکر بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود (میتونید از خامه فرم گرفته قنادی هم استفاده کنید ولی شکر کم بزنید و یا حذف کنید)، پنیر کوارک و یا لبنه اضافه و مخلوط کنید و توت فرنگی های خرد شده را اضافه و هم بزنید.
یک لايه از کیک را در قالب گذاشته ( کمربندی ) و کرم پنیری را روی آن پخش و صاف کنید ، لايه دوم کیک را روی کرم پنیری گذاشته و بزارید یک شب در یخچال بماند و در آخر با پودر قند و خامه فرم گرفته و توت فرنگی تزیین کنید. نوش جان