• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مغمور – خوراک لبنانی خوشمزه و لذیذ گیاهی !

    طرز تهیه مغمور:

    طرز تهیه مغمور

    طرز تهیه مغمور :

    مَغمور یه خوراک لبنانی لذیذ گیاهی که هم با برنج و هم با نان سرو میشه!

    گاهی به این ترکیب بامیه ریز هم اضافه میشه که الان فصلشه!
    در این صورت باید بامیه رو جداگانه در تابه تفت بدید و بعد به همراه گوجه‌فرنگی به خوراک اضافه کنید.

    مواد مورد نیاز:

    • نخود آبگوشتی ۱ پیمانه
    • پیاز ۱ عدد بزرگ
    • سیر ریز خرد شده ۲ تا ۳ حبه
    • بادمجان قلمی ۴ تا ۵ عدد
    • گوجه فرنگی ۴ تا ۵ عدد
    • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    • ادویه بهارات ۱ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • آب لیموترش حدود ۴ قاشق سوپخوری
    • جعفری یا نعناع تازه خرد شده مقداری برای سرو

    نخود را از روز قبل با مقداری آب بخیسانید و در طی این مدت چندین بار آب آن را عوض کنید. سپس آبکش کنید و جداگانه با مقداری آب بپزید تا نرم شود. در اواخر پخت مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید. نخود را آبکش کنید و آماده کنار بگذارید.

    پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

    بادمجانها را به صورت مکعبی یا ورقه‌ای ضخیم خرد کنید و روی آنها مقداری نمک بپاشید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند سپس بشویید و با دستمال نخی تمیز خشک کنید.

    در این مدت گوجه‌فرنگی ها را پوست بکیرید و به صورت مکعبی خرد کنید.

    پیاز خرد شده را با مقداری روغن درون تابه بریزید . تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر و بادمجانها و ادویه‌جات را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. گوجه‌فرنگی، نخود پخته، آب لیموترش و حدود نصف لیوان آب اضافه کنید و حرارت را کم کنید. مقدار نمک و فلفل را تنظیم کنید و درب تابه را بگذارید تا به آرامی خوراک جا بیفتد. در طی این مدت چند بار خوراک را هم بزنید تا ته نگیرد.

    این خوراک را میتوانید در کنار برنج یا به همراه نان سرو کنید.

    About The Author