• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک خامه پنیری : طرز تهیه کیک و شیرینی خونگی

    دستور پخت و رسپی کیک خامه پنیری خونگی:

    اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک خامه پنیری خوشمزه و آسون تو خونه:

    از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.

    مواد لازم:
    5 عدد تخم مرغ (در دمای اتاق )
    150 گرم شکر (3/4لیوان)
    1 بسته وانیل شکری 5 گرمی (یا 1/4قاشق چایخوری وانيل ايرانی )
    آرد 150 گرم (1لیوان )


    مواد پنيري:
    خامه فرم گرفته 400 میلی لیتر (گرم) یا خامه مایع که باید با همزن بزنید تا فرم بگیرد )

    پنیر کوارک 500 گرم( يا لبنه)
    4 قاشق غذاخوری شکر
    توت فرنگی 200 گرم

    طرز تهیه:


    تخم مرغ ، شکر و وانیل را به مدت 6-8 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرمی و کشدار شود. آرد را از قبل الک کنید و با کنترل و با دقت اضافه کنید و هم بزنید تا مايه کیک صاف و یکدست شود و پف مواد نخوابد.
    مايه را در قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداخته شده ریخته و سطح آنرا صاف کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه سانتیگراد، حدود 30-35 دقیقه تا کیک بپزد تا زرد طلایی شود( با خلال چوبی تست کنید . بعد پخت بزارید کیک کمی خنک شود و کاغذ روغنی را جدا کنید و برگردانید وکیک را به دو قسمت تقسیم کنید.


    برای مواد پنیری :
    خامه مایع رو با شکر بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود (میتونید از خامه فرم گرفته قنادی هم استفاده کنید ولی شکر کم بزنید و یا حذف کنید)، پنیر کوارک و یا لبنه اضافه و مخلوط کنید و توت فرنگی های خرد شده را اضافه و هم بزنید.
    یک لايه از کیک را در قالب گذاشته ( کمربندی ) و کرم پنیری را روی آن پخش و صاف کنید ، لايه دوم کیک را روی کرم پنیری گذاشته و بزارید یک شب در یخچال بماند و در آخر با پودر قند و خامه فرم گرفته و توت فرنگی تزیین کنید. نوش جان

    کیک خامه پنیری

    About The Author