• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ شکم پر اسفناجی : طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و آسون

    مرغ شکم پر اسفناجی

    دستور پخت مرغ شکم پر اسفناجی:

    مواد مورد نیاز:

    • سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
    • اسفناج ۱۰۰ گرم(اندازه دو تا مشت)
    • قارچ ۵ عدد
    • پنیر لبنه ۲ ق غ
    • سیر ۲ حبه
    • پنیر موزارلا ۲ ق غ

    طرز تهیه مرغ شکم پر اسفناجی:

    خوووب اول مرغ بشورید. بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید .بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، ۳ قاشق روغن زیتون به مدت حداقل ۱ ساعت مرینیت کنید.


    تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید. اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه. بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید. ۱ دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه .


    از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ تو فر

    مرغ شکم پر اسفناجی

    About The Author