• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه جوجه چینی : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه جوجه چینی

    اموزش اشپزی و طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه و خونگی:

    دستور پخت و طرز تهیه جوجه چینی :

    از کاور کردن فیله یا تکه های سینه مرغ که طولی برش خورده در خمیر بنیه و سرخ کردن در روغن درست میشه
    خمیر بنیه:
    یک نوع خمیر فرانسوی که برای پوشش دادن به مرغ، ماهی، سبزیجات، پیاز، کلم و میگو مناسب است
    این مقدار خمیر برای یک کیلو فیله است. یا سینه مرغ نواری برش داده شده ،
    سفیده تخم مرغ سه عدد
    بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
    آرد قنادی دو پیمانه
    دلستر کلاسیک یک و یک دوم پیمانه
    نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، آویشن، پودر سیر، زعفران به میزان لازم


    ادویه ها به جز زعفران را با بکینگ پودر وآرد مخلوط و الک کنید
    پودر زعفران را به سفیده اضافه کنید با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد از ظرف نریزه دلستر رو به مخلوط آرد اضافه کنید با دور کند همزن بزنید تا یکدست بشه و به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید .
    فیله ها را خوب داخل مواد بزنید و در روغن داغ سرخ کنید
    این غذا با سس تارتار سرو می شود که از مخلوط مساوی سس مایونز و خیار شور ریز شده و شوید یا جعفری تازه خرد شده هست تهیه میشه


    مرینیت یعنی مزه دار کردن همراه با پیاز خرد شده، زعفران، فلفل، نمک، روغن زیتون هست فیله ها رو از شب قبل مرینیت کنید.
    بافت این خمیر بسیار ترد و سبک هست و اصلا بوی زهم سفیده حس نمیشه .
    و اینکه کمی سبزیجات به دلخواه حاضر کنید تا با اضافی خمیر بنیه سبزیجات هم حاضر کنید .

    طرز تهیه جوجه چینی

    About The Author