• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک ردولوت مخملی : دستور پخت کیک ردولوت با روش آسان

    کیک ردولوت مخملی

    دستور پخت کیک ردولوت مخملی:

    مواد لازم:

    • تخم مرغ ٥ عدد متوسط
    • ارد قنادي ٣ پيمانه
    • شكر ١ و ١/٢ پ
    • شير ١ پ
    • سركه ٢ ق غ
    • روغن ١ پ
    • نمك ١/٣ ق چ
    • بكينگ پودر ٢ ق م
    • وانيل ١ ق چ
    • جوش شيرين ١/٣ ق چ
    • پودر كاكائو تيره ٢ ق غ
    • رنگ ژله اي قرمز خوراكي خارجي ٦ ق چ
    • (بچه ها خیلی مهمه اگه این رنگ قرمز رو میخواین از رنگ فو یا امریکن کالر استفاده کنید)

    طرز تهیه کیک ردولوت مخملی:

    ابتدا سركه رو داخل شير بريزيد و ٥ دقيقه زمان بدين تا به اصطلاح ببره( ميخوايم تبديل به باترميلك بشه)
    فر رو با حرارت ١٨٠ درجه روشن كنيد تا گرم بشه، كف قالبتون رو ۲ لایه كاغذ روغني بندازين، قالب من قلبی گالوانیزه است، اگه قالبتون دایره است ۲۲ سانت اوکیه.


    حالا آرد و بکینگ پودر و جوش شيرين و پودر كاكائو و نمك رو سه بار الك كنيد.
    تخم مرغ ها رو با شكر و وانيل ٥ دقيقه مخلوط كنيد تا حجيم بشه، بعد روغن رو اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن بزنيد. حالا نوبت شير ( روي شير مثل بريده بريده شده) اضافش كنيد و هم بزنيد.
    نوبت اضافه كردن رنگ خوراكيمون هست، رنگ رو بريزين و مطمعن بشين كه كاملا حل شده.همزن رو ديگه كنار بزاريد از اينجا.


    مخلوط ارد رو در سه مرحله اضافه كنيد و با ليسك دوراني مخلوط كنيد.
    مواد رو در قالب بريزين و چند بار قالب رو به كانتر بزنيد تا اگه هوايي توش هست بيرون بياد و مايع كيك در همه جاي قالب يكدست پخش بشه


    براي ٤٠ دقيقه توي فر بهش زمان پخت بدين، دماي فرها متفاوته از ٣٠ دقيقه ميتونيد با تستر چك كنيد اگر پخته بود خارجش كنيد.
    بعد از خنك شدن كيك از داخل قالب بيرون بياريد و كاغذ روغني رو ازش جداكنيد.
    بزارید یک ساعت تو دمای محیط خنک بشه(من چون عجله داشتم بیست دقیقه گذاشتمش توی تراس)
    بعد از وسط برش دادمش.

    برای کرم بینش:


    ۲۰۰ گرم خامه قنادی که فرم دادم.
    و ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه رو با همزن زدم تا بافتش یکدست شد و با خامه مخلوط کردم و ۱ دقیقه با دور تند همزن زدم.


    یه لایه باریک از کیک رو هم پودر کردم و کنار گذاشتم.
    حالا برای سوار کردن روی هم:
    یه لایه از کیک رو گذاشتم یه لایه کرم مالیدم و لایه بعدی کیک رو هم روش فیکس کردم و روی کیک و اطرافش رو کرم زدم و با پالت یا اگه ندارین با یه کارت عابر یا یه چاقو که صافه دور کیک بکشین تا صاف بشه.

    بعد از پودر کیکمون روش و اطرافش بریزید و با کمک دستتون پودر ها رو بچسبونید به کرم ها.
    چند ساعت تو یخچال باشه و تمام
    درست کنید و حسابی کنار خانوادتون که مهم ترین های زندگیتونن نوش جونتون کنین

    کیک ردولوت مخملی

    About The Author