• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت شیرینی کشمشی : طرز تهیه شیرینی و کیک خونگی

    دستور پخت شیرینی کشمشی

    اموزش درست کردن و دستور پخت شیرینی کشمشی خونگی مثل بیرون :

    مواد مورد نیاز :

    • آرد قنادی ۳۰۰ گرم
    • پودر قند ۳۳۰ گرم
    • روغن مخصوص قنادی ۱۵۰ گرم
    • کشمش پلویی ۸۰ گرم
    • ماست ۵۰ گرم
    • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    • تخم مرغ سه عدد

    طرز تهیه و دستور پخت شیرینی کشمشی :

    روغن باید هم دمای محیط باشه پودر قند رو الک کنید و با روغن خوب با همزن بزنید تا نرم و سبک بشه
    تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید خوب بزنید تا یکدست بشه
    ماست را اضافه‌کنید با همزن بزنید آرد رو اضافه کنید با همزن برقی هم بزنید تا یکدست بشه


    کشمش را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خوب مخلوط بشه بهتره کشمش رو حتما بشورید و داخل دستمال تمیزی بریزید تا آب اضافیش جمع بشه هم تمیز بشه هم کمی نرم بشه از کشمش پلویی استفاده کنید
    مواد رو داخل قیف بریزید و با فاصله از مواد شیرینی بگذارید سعی کنید زیاد نگذارید با اسکوپ زن هم میتونید بگذارید یا قاشق چون اگر زیاد بگذارید شیرینی ها بزرگ و نازک میشن بعد از پخت ،
    حتما داخل سینی رو چرب یا کاغذ روغنی بندازید.


    دمای فر۲۰۰ درجه به مدت ۵ دقیقه لطفا دما و مدت زمان رو با توجه به نوع فر چک کنید
    این شیرینی حساس هست و ممکنه زود بسوزه و خشک بشه پس تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ داد سریع از فر خارج کنید دست نزنید تا کامل خنک بشه بعد در ظرف بچینید
    اگر خواستین روی شیرینی کمی ترک بخوره پودر قند روی شیرینی ها قبل از گذاشتن داخل فر الک کنید.

    دستور پخت شیرینی کشمشی

    About The Author