اموزش اشپزی و دستور پخت کشک بادمجان سنتی خونگی :
مواد مورد نیاز :
- بادمجان 1 کیلوگرم
- پیاز متوسط 3 عدد
- سیر 5 حبه
- مغز گردو 250 گرم
- کشک 1 شیشه 250 گرمی
- نعنا: به میزان دلخواه
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه کشک بادمجان :
ابتدا بادمجون ها رو به صورت حلقهای برش زده و سرخ میکنیم. بعد از خنک شدن با مغز گردو، پیاز و سیر تفت میدیم. حالا با گوشتکوب له میکنیم. نمک و فلفل رو اضافه کرده و هم میزنیم و میذاریم تا جا بیوفته. در آخر با نعنا داغ و کشک سرو میکنیم.
نوش جان