• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    گراتن گوشت و قارچ : طرز تهیه غذای خوشمزه با روش آسان

    گراتن گوشت و قارچ

    رسپی گراتن گوشت و قارچ :

    لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود.

    مواد لازم:

    • 1 کیلو گوشت ریز خرد شده
    • 2 عدد فلفل دلمه ای
    • 1 عدد پیاز
    • 3 عدد گوجه فرنگی
    • 2 حبه سیر
    • 400 گرم قارچ
    • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه
    • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • نمک
    • فلفل سیاه
    • فلفل پرک ترکیه

    مواد لازم سس بشامل:

    • 2 قاشق غذاخوری کره
    • دو قاشق غذاخوری آرد
    • 2 لیوان شیر
    • نمک
    • فلفل سیاه

    برای رویه:

    • پنیر پیتزا، 200 گرم

    طرز تهیه گراتن گوشت و قارچ :

    گوشت را در قابلمه‌ای مناسب بریزید و روغن زیتون را اضافه کرده گوشت را در حدی که رنگ آن برگردد، تفت دهید.
    سپس در قابلمه را بگذارید و گوشت را با حرارت متوسط بپزید تا آب آن کشیده شود و نرم شود.
    رب گوجه، نک و فلفل سیاه را اضافه کرده مخلوط کنید. به جز قارچ بقیه مواد را نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه بپزید.


    سپس قارچ را خرد کرده و اضافه کنید . مجددا هم بزنید و پس از 2 تا 3 دقیقه پختن، مخلوط گوشت را کف یک ظرف مخصوص فر بریزید .
    برای تهیه سس بشامل کره را داخل ظرفی بریزید و سپس آرد را اضافه کنید و آرد را در حدی که کمی تغییر رنگ بدهد، تفت بدهید. سپس شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود. اگر بیش از حد غلیظ بود، می توانید کمی شیر اضافه کنید.


    پس از جوش آمدن سس آن را از روی حرارت بردارید و روی مخلوط گوشتی بریزید. و روی آن پنیر پیتزا بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 220 درجه در حدی که روی آن سرخ شود، بپزید. نوش جان

    گراتن گوشت و قارچ

    About The Author