اموزش درست کردن کیک چوبی مگنوم خوشمزه و خونگی:
مواد مورد نیاز :
- آرد سفید قنادی ۴پیمانه
- تخم مرغ ۶عدد
- روغن مایع ۱پیمانه
- کره نرم ۱۰۰ گرم
- شکر ۲ونیم پیمانه
- شیر ۱ونیم پیمانه
- پودرکاکائو ۴ق غ پر
- نسکافه ۱ ق غ
- بیکینگ پودر ۱ق غ
- وانیل ۱ق چ
- اندازه قالب ۲۵×۳۵سانت
مدت زمان پخت کیک ۴۰ الی ۵۰ دقیقه
طرز تهیه کیک چوبی مگنوم :
تخم مرغ، شکر، وانیل را با همزن ۵ دقیقه بزنید تا سفید و کشدار شود. روغن مایع و کره را اضافه خوب مخلوط کنید. نسکافه و شیر را اضافه کنید و بزنید.
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را ۳ بار الک و مخلوط کنید. در ۳ مرحله به مایه اضافه کنید و بالیسک مخلوط کنید . داخل قالب که چرب شده و کاغذ روغنی گذاشتید بریزید ۳ بار قالب را به سطح کار بکوبید و داخل فر از قبل گرم شده بپزید. دمای فرها باهم متفاونه باسیخ چوبی تست کنید اگه سالم بیرون اومد آماده ست.
کیک که خنک شد از قالب خارج، کاغذ را جدا کنید. سطح برجسته کیک را ببرید و کنار بگذارید. با قالب شیرینی زبان کاتر بزنید (به قطر ۳ سانت)
برای سس شکلاتی
۲۷۰گرم شکلات تخته ای خرد شده
۲۵گرم کره
۳۵گرم روغن مایع
۴۰گرم گردویافندق خردشده
شکلات رابن ماری کنیدروغن وکره ومغز رااضافه یکدست که شدازروحرارت بردارید.ته چوب بستنی راشکلات بزنیدوداخل کیک بزارید،وباشکلات کاور کنیدباکارد اطراف کیک راصاف ویکدست کرده وشکلات اضافه رابگیرید وروی سیم توری بزاریدتا خشک شه.بعد ۵دقیقه جاشو عوض کنید که به توری نچسبه وگرنه موقع برداشتن کیک شکلات کنده میشه پس زود زود چک کنید واگه لازم شد جاشونو عوض کنید.
اگه کیک اضافه اومد داخل ظرف دردار تویخچال نگهداری کنید این کیک هر چه بیات بشه خوشمزه تر ولطیفتر میشه
نوش جان