• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور تهیه شیرینی شکرپاره به روش اسان در خانه

    دستور تهیه شیرینی شکرپاره

    دستور تهیه شیرینی شکرپاره

    مواد لازم:

    • 175 گرم کره
    • یک استکان روغن مایع
    • یک لیوان پودر شکر
    • یک استکان ایرمیک (آرد سمولینا )
    • دو عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای رومال )
    • 3-3/5لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید )
    • یک پاکت پکینگ پودر
    • یک پاکت وانیل

    مواد شربت:

    • 3 لیوان شکر
    • سه و نیم لیوان آب
    • چند قطره آبلیمو

    دستور تهیه شیرینی شکرپاره :

    ابتدا شربت را آماده می کنیم شکر و آب را می جوشانیم بعد از به جوش آمدنن 15 دقیقه می جوشانیم تا قوام بگیرد آبلیمو را اضافه کرده و دو دقیقه بعد از روی حرارت بر می داریم.

    کره آب شده روغن مایع و تخم مرغ را مخلوط می کنیم . ایرمیک و پودر شکر را هم اضافه می کنیم وانیل پکینگ پودر و آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید به اندازه گردو از خمیر برداشته و با دست شکل می دهیم و در سینی فر که چرب کرده ایم می چینیم. و با زرده تخم مرغ رومال زده و با چنگال خط می اندازیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها می پزیم.


    بعد از در آوردن از فر شربت ولرم را روی شیرینی های داغ می ریزیم و می گذاریم تا شربت خوب به خورد شیرینی برود.
    نوش جان.

    طرز تهیه شیرینی شکرپاره

    About The Author