اموزش اشپزی و طرز تهیه پلو ترکی مجلسی و خوشمزه در خانه :
مواد مورد نیاز برای 3 نفر:
- ۳ پیمانه برنج
- ۴۰۰ گرم گوشت خورشتی
- ۱ عدد پیاز خلالی خرد شدا
- یک عدد پیاز نگینی خرد شده
- ۱ مشت جعفری خرد شده
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین
- ۱ عدد لیمو عمانی
دستور پخت و طرز تهیه پلو ترکی :
پیاز خلالی رو سرخ کنین و بهش ادویه بزنین.
گوشتهای نازک برش زده رو با پیازها سرخ کنین بعد از اینکه رنگش تغییر کرد بهش آب و یک عدد لیمو عمانی اضافه کنین و درب ظرف رو بزارین تا گوشت بپزه و نرم بشه و به روغن بیفته .
پیازهای نگینی رو با جعفری خرد شده مخلوط کنین .
بعد از کشیدن برنج توی دیس روش رو با گوشت و برنج زعفرونی و پیاز جعفری تزیین کنین و نوش جونتون کنین