• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کباب تابه ای : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه خونگی

    طرز تهیه کباب تابه ای

    اموزش اشپزی و طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و خونگی:

    مواد مورد نیاز :

    • گوشت گوسفند یا گاو ۴۰۰ گرم
    • گوشت مخلوط سینه و ران مرغ ۴۰۰ گرم
    • ۲ عدد پیاز
    • آرد سوخاری ۶ ق ع خ
    • زعفران دم شده به مقدار لازم
    • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه

    دستور پخت و طرز تهیه کباب تابه ای :

    گوشت مرغ رو به همراه یدونه پیاز و ادویه جات ذکر شده توی غذاساز یا چرخ گوشت میریزیم. (بجز آرد سوخاری و زعفران) و خوب چرخ میکنیم و توی یه کاسه میریزیم و بهش ۳ ق غ خ آرد سوخاری میزنیم و خوب ورز میدیم روش سلفون میکشیم و بهش ۱ ساعت استراحت میدیم حالا دقیقا همین کارو با گوشت قرمز هم انجام میدیم و اونم میذاریم استراحت کنه.


    حالا کف تابه رژیمی یا هر تابه ای که مد نظر داریم اول گوشت قرمز رو پخش می کنیم به خوبی و به صورت یکسان سپس روی اونم چرخ کرده مرغ رو می ریزیم و خوب روی سطح گوشت پخش میکنیم و با کفگیر گوشت رو به صورت کباب کوبیده برش میزنیم و روی اونم خط میندازیم برای زیباتر دیده شدن کبابامون. حالا روی حرارت متوسط قرار میدیم. اگه حرارت کم باشه کباب آب میندازه و کوچیک میشه. پس دقت کنید اولش حرارت رو به بالا باشه بعد که دیدین شروع به پختن کرد ۲ الی ۳ ق غ خ روغن و زعفران دم شده روی کباب بریزین و حرارت رو ملایم رو به پایین کنین و وقتی دیدین یه طرف کبابا پخت به آرامی به کمک ۲ تا کفگیر کباب ها رو برگردونین.
    و اجازه بدین طرف دیگه کبابا هم خوب مغز پخت و سرخ بشه.


    نکات مهم


    حتما باید گوشتتون درصد چربیش خیلی پایین باشه.
    از آرد سوخاری حتما استفاده کنید برای داشتن بافت نرم کبابتون عالیه.
    حتما گوشتتون رو با پیاز چرخ کنید اینجوری گوشتتون سفت میشه و اصلا کوچیک و باز نمیشه موقع پخت.
    حرارت کباب تابه ای اولش بالا باشه بعد از اینکه شروع به پختن کرد بیارین پایین.
    روغن رو بعد از اینکه شروع به پختن کرد به تابه اضافه کنید.
    زعفران رو بعد از اینکه شروع به پختن کرد روی گوشت بریزین.

    طرز تهیه کباب تابه ای

    About The Author