اموزش اشپزی و طرز تهیه ساندویچ مرغ خوشمزه و خونگی:
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ ۱ عدد
- شوید تازه ۱ دسته
- سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
- خردل دیژون ۱ قاشق مرباخوری(اختیاری)
- لیموترش تازه ۲ عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- سس تند گلوریا
- روغن زیتون
- سس پیازچه
- پیازچه ۲-۳ عدد
- فلفل شیرین ۲ عدد
- ماست پرچرب
- سس فرانسوی
- پول بیبر ،نمک و فلفل،حریره سیر
- لیموترش تازه
- نان گرد ساندویچی
- پنیر دلخواه
طرز تهیه ساندویچ مرغ :
ابتدا ما باید مرغ را تکه کنیم و از استخوان سینه جدا کنیم و بعد مواد مرینیت رو حاضر میکنیم در کاسه ای شوید ساطوری شده، سس خردل من هم از ایرانی و هم دیژون استفاده کردم، نمک و فلفل، روغن زیتون، آب لیموترش تازه را با هم مخلوط کنید و تکه های مرغ را در سس بخوابانید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید، در این فاصله سس پیازچه را حاضر میکنیم به این صورت که پیازچه را با قسمت سبز رنگ و فلفل شیرین را ساطوری خرد کنید و با ماست و سس فرانسوی و نمک و فلفل و لیموترش تازه و حریره سیر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
فیله ها را از یخچال بیرون اورده و تابه گریل را گرم کنید و مرغ ها را توی تابه بگذارید تا گریل شود، سپس نان را باز کنید روی یک طرف نان سس بریزید روی سس اسلایس نازک پیاز و گوجه بزارید و روی آن اسلایس های مرغ شویدی را گذاشته و مقداری پنیر دلخواه، نان بعدی را روی پنیر گذاشته با مقداری کره روی سطح نان را براش کنید و اگر ساندویچ ساز دارید که چه بهتر در غیر این صورت، مثل من در تابه بگذارید یک عدد کاغذ روغنی را روی ساندویچ ها بگذارید و جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا ساندویچ پرس و پنینی شود و تا داغ هست میل کنید، نوش جاااان