• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دونات کاکائویی : طرز تهیه شیرینی و کیک آسان و خوشمزه خونگی

    دونات کاکائویی

    آموزش و طرز تهیه شیرینی دونات کاکائویی خوشگل و خوشمزه خانگی مثل بیرون :

    دستور پخت و طرز تهیه شیرینی دونات کاکائویی:

    برای این دستور حدودا به ۵۰۰ گرم آرد سه صفر سه بار الک شده نیاز داریم. میزان آرد همیشه برای تهیه خمیر ها تقریبیه و تا جایی آرد را اضافه میکنیم که خمیر لطیف بشه ولی به دست نچسبه.
    در کاسه ای ۶۰ گرم کره نرم شده در دمای محیط +۲ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده + نوک قاشق چایخوری وانیل +۱/۳ پیمانه شکر+ ۱ پیمانه شیر ولرم را به هم مخلوط کنید.


    ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری +۱ قاشق مرباخوری شکر را در ظرفی بریزید . ۱/۴ پیمانه آب ولرم (دمای آب کمی بیشتر از دمای بدن باشه و انگشت را نباید بسوزاند) اضافه و مخلوط کنید . روی ظرف را بپوشانید . ۵ تا ۷ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید و کف کند.
    خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط شیر و تخم مرغ و… اضافه و آرد را کم کم بیفزایید . با قاشق چوبی مخلوط کنید. (از قاشق فلزی استفاده نکنید چون باعث افت کیفیت خمیر میشه.) آرد را تا جایی بریزید که خمیر در کاسه جمع بشه و بتونید اونو به سطح کار منتقل و ورز بدید.


    روی سطح کار به صورت مویی آرد بپاشید . خمیر را برای ۱۰ دقیقه ورز دهید… هر بار خیلی کم آرد بپاشید تا جایی که چسبندگی خمیر برطرف شود و نهایتا خمیر لطیفی به دست آید ولی به دست نچسبد.
    خمیر را در کاسه چربی قرار دهید . رویش را با سلفون بپوشانید و در جای گرم برای حدود ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد پف خمیر را با مشت بخوابانید . کمی آرد روی سطح کار بپاشید. هر بار کمی از خمیر جدا کرده و با وردنه به ضخامت ۳ تا ۵ میلی باز کنید . با کاتر مخصوص دونات کاتر بزنید. من از دو کاتر گرد استفاده کردم چون کاتر مخصوص دونات ندارم .
    خمیر را روی یک تکه کاغذ روغنی آرد پاشی شده قرار دهید و روی خمیر های کاتر خورده را بپوشانید و ۴۵ دقیقه دیگه استراحت بدید تا حجم آنها دو برابر شود.

    سرخ کردن دونات:


    در ظرفی روغن بریزید . با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید تا خوب داغ شود. یک تکه خمیر در روغن بیندازید هر زمان خمیر پف کرد و سریع روی روغن قرار گرفت یعنی روغن داغ و آماده سرخ کردن هست.
    خیلی آرام دونات ها را یکی یکی کف دستتان برگردانید . کاغذ پشت آن را جدا کرده و بلافاصله در روغن بیندازید . سریع با قاشق مدام روغن داغ روی آن بریزید تا روی دونات هم خوب پف کرده و دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود. دونات ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافی اون ها گرفته بشه

    موقع سرو دونات های سرد رو ۲۰ تا ۳۰ ثانیه در ماکروفر بگذارید . دونات های من توی عکس از تو یخچال در اومدن و یخ کردن

    دونات کاکائویی

    About The Author