• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کوبیده : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه ایرانی در خانه

    طرز تهیه کوبیده

    اموزش اشپزی و طرز تهیه کوبیده خونگی مثل رستوران :

    • گوشت مخلوط ۸۰۰
    • گرمپیاز آب گرفته ۲۰۰
    • گرمدنبه تازه گوسفندی ۱۰۰ گرم
    • نمک۱ قاشق چایخوری
    • بکینگ پودر (اختیاری) ۱ قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه به اندازه دلخواه
    • زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
    • کره ۵۰ گرم

    دستور پخت و طرز تهیه کوبیده :

    ابتدا ۴۰۰ گرم گوشت راسته گوسفندی را به همراه ۴۰۰ گرم گوشت قلوه گاه گوساله و دنبه گوسفندی داخل چرخ گوشت می ریزیم و دو مرتبه چرخ می کنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و یکدست شوند،
    گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب و جادار قرار می دهیم. در ادامه در ظرفی جداگانه پیازها را با رنده متوسط رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم، سپس آب پیاز را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و کنار می گذاریم،
    پیاز آب گرفته را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم،


    بکینگ پودر را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به گوشت اضافه می کنیم،
    مواد کباب را باید به خوبی ورز دهیم تا گوشت منسجم شود،
    سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و به مدت ۲ ساعت به مایه کباب در یخچال استراحت می دهیم،
    سپس سیخ های پهن مخصوص کباب کوبیده را با آب پیاز خیس می کنیم سپس به اندازه یک پرتقال کوچک از گوشت بر می داریم و سیخ را بین گوشت قرار می دهیم و آنرا روی سیخ پهن می کنیم.
    نوش جونتون
    .

    طرز تهیه کوبیده

    About The Author