• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پنکیک پفی ژاپنی بدون فر و با تابه !!

    طرز تهیه پنکیک پفی :

    طرز تهیه پنکیک پفی ژاپنی

    طرز تهیه پنکیک پفی ژاپنی:

    این پنکیکهای پفی ژاپنی خیلی معروف شدن… گفتم امروز که تعطیله شاید دلتون یه چیزی شبیه کیک بدون فر و تابه‌ای بخواد..

    این پنکیک‌ها رو میتونین تو ابعاد کوچیک‌تر مثل پنکیک‌های معمولی درست کنین، یا اینکه یه تابه کوچیک یا متوسط دربدار برای پختشون استفاده کنین!

    به هر حال قراره یه پنکیک چاق و چله، نرم و پفی داشته باشین که با انواع میوه، شهد، عسل، شکلات صبحانه و … یه روز باحال رو براتون میسازه!

    مواد لازم:

    • آرد ۴ پیمانه
    • بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
    • شکر ۱/۲ ۱ پیمانه
    • کره ذوب شده با روغن مایع ۳/۴ پیمانه
    • شیر گرم ۳ پیمانه
    • زرده تخم مرغ ۳ عدد
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • سفیده تخم مرغ ۳ عدد

    طرز تهیه پنکیک پفی ژاپنی :

    آرد، بیکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط کنید و آماده کنار بگذارید.

    شیر گرم، وانیل، کره و زرده تخم مرغها را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شوند. سپس به مخلوط آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا گلوله‌ای از آرد باقی نماند.

    سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس به مخلوط آرد اضافه و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.

    تابه کوچک دربداری را روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود. دیواره‌ها و کف تابه را با قلموی آغشته به کره یا روغن چرب کنید.

    مقداری از مایه پنکیک تا نیمه ارتفاع دیواره تابه بریزید و درب تابه را بگذارید تا روی حرارت ملایم بپزد و روی پن‌کیک ببندد. سپس آن را پشت و رو کنید تا از طرف دیگر نیز طلایی شود. باقی مایه پنکیک را به همین ترتیب آماده کنید و به همراه کره، خامه، عسل یا شهد و میوه‌های دلخواه سرو کنید.

    در صورتیکه میخواهید پنکیکها در اندازه کوچکتری آماده شوند، تابه دربدار بزرگی را انتخاب و کف آن را کمی چرب کنید و با ملاقه مقداری از مایه پنکیک با فاصله داخل تابه بریزید و درب آن را بگذارید تا بپزد. سپس پنکیک ها را برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شوند.

    نوش جان

    About The Author