اموزش و طرز تهیه کلوچه زردآلو خوشمزه خونگی:
مواد لازم:
- زردآلو ده عدد
- پودر قند نصف لیوان
- دارچین کوبیده ۱ق. چایخوری
- زرده تخم مرغ یک عدد
- آرد دو نیم لیوان
- کره ۱۵۰ گرم
- آب ولرم یک لیوان
- نمک به مقدار لازم
- زعفران اصلي به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه کلوچه زردآلو :
برای تهیه کلوچه زردآلو ابتدا دست های خود را بشورید و خیس کنید . سپس آرد رو در یک ظرف گود بریزید و آب رو کم کم به آرد اضافه کنید. در این مرحله نمک رو هم اضافه کنین سپس خمیر رو ورز بدهید و اونو در یک کیسه نایلونی به مدت دو ساعت استراحت بدین.
بعد از دو ساعت خمیرو از نایلون در آورده و با وردنه به لایه نازکی در بیارین. بعد از اون کره رو با برش های بسیار نازک روی نصف این خمیر پهن می کنین . نصف دیگه رو روی کره برمی گردونین و ده دقیقه صبر می کنین . سپس خمیرو دولا کرده و با وردنه باز میکنین طوری که کره از لای خمیر بیرون نیاد . چندین بار عمل دولا کردن خمیر و پهن کردن اون با وردنه رو ادامه بدین تا کره خوب به خورد خمیر بره .
حالا نوبت به زرد آلو ها می رسه. اونا رو بشورید و هسته هاشونو بگیرین . به صورت هلال یا پر پرتقال قاچ کنین . به اونا دارچین و شکر بزنین . با یه لیوان آب تحت حرارت ملایم بپزین . در ادامه خمیر را با وردنه به قطر یک سانتی متر پهن کنین . با لیوان قالب می زنین . زرد آلو ها رو روی خمیر بزارین. دو لبه خمیرو بهم بچسبونین و مانند قطاب شکل بدین . با برس روی اونو با زعفران و زرده تخم مرغ رنگی کنین . در فر از قبل گرم شده قرار بدین . دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه .
بعد از سرد شدن کلوچه اونا رو با مغز گردوی پودر شده و پودر قند تزیین کنین .