• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان نارگیلی آسان و خوشمزه در خانه مثل بیرون + نکات

    طرز تهیه نان نارگیلی

    دستور پخت و طرز تهیه نان نارگیلی خوشمزه خونگی:

    مواد لازم:

    • 1- خمیر مایه خشک فوری، 2 قاشق چایخوری
    • 2- آب، ¾ پیمانه
    • 3- شکر، ¼ پیمانه
    • 4- نمک، 1 قاشق چایخوری
    • 5- روغن مایع، سه هشتم پیمانه (25 گرم)
    • 6- تخم مرغ، 3 عدد
    • 7- آرد، حدود 3 و نیم پیمانه

    مواد میانی:

    • 1- پودر نارگیل، یک و نیم پیمانه
    • 2- عسل، 7 قاشق غذاخوری
    • 3- کره ذوب شده، 4 و نیم قاشق غذاخوری

    آموزش طرز تهیه نان نارگیلی آسان مثل بیرون :

    در ابتدا یک قاشق چایخوری از شکر دستور را داخل آب ولرم حل کرده و خمیر مایه را روی سطح آب بپاشید و به آرامی مخلوط کرده، 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید تا عمل کرده و کف مانند شود.. در این فاصله بقیه شکر، نمک و روغن مایع را مخلوط کنید. دو عدد از تخم مرغ ها را به صورت کامل به مواد اضافه کرده، تخمو مرغ سوم را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. کمی کمتر از نصف آن را به مواد فوق افزوده و بقیه را برای رویه نان کنار بگذارید. مواد فوق را با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا یکدست شده و تخم مرغ ها از لختگی خارج شوند.


    خمیرمایه عمل آمده را به این مواد اضافه کرده و بلافاصله مقداری آرد به مواد اضافه نموده و مخلوط کنید. آرد را بتدریج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار داده و ورز دهید تا چسبندگی آن گرفته شود و خمیر نرم، لطیف و یکدستی به دست آید. دقت کنید آرد زیاد به خورد خمیر ندهید.
    خمیر آماده شده را داخل ظرفی با گنجایش کافی (سه برابر حجم خمیر) که با یک قاشق چایخوری روغن چرب کرده اید قرار داده و خمیر را یک دور در کاسه بگردانید تا تمام سطح خمیر چرب شود. روی خمیر را با دستمال نخی تمیز یا سلفون پوشانده و کنار بگذارید تا استراحت کرده و حجم آن دو برابر شود.

    مواد میانی:


    در فاصله استراحت خمیر، تمام مواد میانی را داخل کاسه ای ریخته و به وسیله چنگال مخلوط کنید تا به صورت خمیر چسبناکی درآید. میتوانید داخل غذاساز نیز این مواد را مخلوط کنید. مواد میانی را به چهارده قسمت مساوی تقسیم کنید. بعد از آماده شدن خمیر، پف آن را به آرامی با مشت خود خوابانده و آن را به چهارده چانه مساوی تقسیم کنید. بهتر است برای یکدست شدن کار از ترازو استفاده کنید.هر چانه را به کمک وردنه به شکل دایره یا مستطیل باز کرده و یک قسمت از مواد میانی را وسط آن قرار دهید و لبه های خمیر را روی آن تا کرده و به شکل توپی یا مستطیلی شکل دهید.

    بعد از اتمام کار روی نان ها را مجددا پوشانده و حدود نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم نان ها دوبرابر شده و پف کنند. بعد از استراحت دوم روی نان ها را با قلم مو از تخم مرغی که کنار گذاشته بودید مالیده و پودر نارگیل بپاشید. نان ها را به مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا نارگیل ها کمی تغییر رنگ داده و طلایی شوند. نان را بعد از خارج شدن از فر روی توری سیمی خنک کنید.

    طرز تهیه نان نارگیلی

    About The Author