• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ماهی شکم پر : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه ماهی شکم پر
    طرز تهیه ماهی شکم پر

    اموزش اشپزی و طرز تهیه ماهی شکم پر غذای سنتی ایرانی در خانه :

    مواد مورد نیاز :

    • ماهی قزل الا یا هر ماهی که می پسندید یک عدد
    • سبزی معطر شامل (جعفری ،گشنیز، برگ سیر، کمی سیر )۱۰۰ گرم
    • گردو ۱/۴ پیمانه
    • پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
    • رب انار دو قاشق غذاخوری نمک ، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
    • زعفران یک قاشق مربا خوری

    دستور پخت و طرز تهیه ماهی شکم پر :

    برای تهیه این ماهی شکم پر لذیذ ابتدا باید شکم ماهی رو باز کرده و کاملا تخلیه کنید و بشورید. حالا داخل و بیرون شکم ماهی را به نمک، فلفل و زرچوبه و زعفران آغشته کنید و بذارید تا مواد میانی حاضر می شود کمی بماند و مزه بگیرد. بهتره روی ماهی را هم چند برش سطحی بدید تا هنگام سرخ شدن ماهی خوب مغز پخت شود.

    در مرحله بعد مایه داخل شکم ماهی را درست کنید به این صورت که، سبزی‌های معطر خرد شده را با کمی روغن تفت بدید تا کمی سرخ شوند، ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنید تا سبزی ها تلخ نشوند همین که کمی بپزند و بوی آن ها به مشام رسید کافی است.

    پیاز داغ و رب انار را داخل یک  ماهیتابه دیگر کمی تفت بدید، گردو آسیاب شده را هم اضافه کرده و کمی تفت بدید، بعد سبزی‌ ای که سرخ کردید را اضافه کنید، مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت بدید حالا بچشید اگر به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه خود اضافه کنید و نمک هم فراموش نکنید، حالا مایه داخل شکم ماهی حاضراست.

    داخل شکم ماهی را با مایه پر کنید و شکم ماهی را با نخ مخصوص آشپزی بدوزید تا مواد آن در حین سرخ شدن بیرون ریخته نشود و ماهی شکل خود را حفظ کند.

    نحوه ی پخت ماهی:

    داخل یک ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزید و وقتی حسابی داغ شد ماهی را داخل آن قرار دهید و با حرارت ملایم یک طرف آن که طلایی شد، حالا ماهی را به آرامی برگردانید تا با در بسته و حرارت خیلی کم طرف دیگر هم سرخ شود که علاوه بر مغز پخت شدن طلایی و برشته شود . ماهی شکم پر که حاضرشد فراموش نکنید که قبل از سرو نخ شکم ماهی رو بکشید و به طور دلخواه تزیین کنید.

    About The Author