• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی رولت گردویی – با روش اسان در خانه

    طرز تهیه شیرینی رولت گردویی

    طرز تهیه شیرینی رولت گردویی:

    مواد شربت:

    • سه لیوان شربت
    • سه و نیم لیوان آب
    • یک قاشق مربا خوری آبلیمو

    مواد خمیر:

    • دو قاشق غذاخوری کره (70گرم )
    • یک عدد تخم مرغ
    • نصف لیوان روغن مایع
    • دو قاشق غذا خوری ماست
    • نصف لیوان ایرمیک (آرد سمولینا )
    • یک قاشق غذاخوری سرکه
    • یک پاکت وانیل
    • یک پاکت پکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری )
    • به لیوان آرد
    • برای داخل شیرینی گردوی ریز خرد شده

    طرز تهیه شیرینی رولت گردویی:

    ابتدا شربت را آماده میکنیم آب و شکر را مخلوط می کنیم بعد از به جوش آمدن آبلیمو را اضافه می کنیم و 6-7 دقیقه جوشانده و از روی حرارت برمی داریم.


    برای خمیر تمام مواد را به جز آرد و وانیل و پکینگ پودر را مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم بعد وانیل و پکینگ پودر را هم اضافه می کنیم آرد را با کنترل اضافه می کنیم و روز می دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود.
    بین دو کاغذ روغنی خمیر را باز می کنیم سعی می کنیم ضخامت تمام قسمت ها یکی شود و شکل مستطیل می دهیم و کناره ها را صاف می کنیم.


    روی خمیر گردوی ریز خرد شده یک دست می پاشیم و کمی با دست فشار می دهیم از طول خمیر را با چاقو چهار قسمت می کنیم و به پهنای دو انگشت برش می زنیم و رول می کنیم کمی فشار می دهیم تا موقع پخت باز نشود و در سینی فر که چرب کرده ایم می چینیم و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینی ها می پزیم بعد از در آوردن از فر شربت سرد شده را روی شیرینی ها می ریزیم و 2 ساعت زمان می دهیم تا شربت به خورد شیرینی برود و بعد سرو می کنیم.
    نوش جان

    طرز تهیه شیرینی رولت گردویی

    About The Author