• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه بال مکزیکی : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه بال مکزیکی

    اموزش اشپزی و طرز تهیه بال مکزیکی خوشمزه و آسان خانگی:

    بال درست كردم چه بالي نگم براتون . بال مكزيكي خيليييي خوشمزه .
    اگر اهل خوردن بال هستيد اين يك غذا خوشمزه و ي فينگرفودي عالي براتون كه ميتونيد تو مهموني ها هم به صورت شات تك نفره با سس سرو كنيد .

    اگر هم اصلا اهلش نيستيد و خوردنش رو منع ميكنيد . كه اي داد بيداد كه از دستش داديد
    خداييش عكسش خيلي جذاب نشد . خودم عاشقش شدم .
    .
    خوب ميرسيم به اصل مطلب دستور اين بالهاي خوشمزه .

    طرز تهیه بال مکزیکی:

    ابتدا بال ها رو با ارد نمك فلفل آغشته كنيد كاملا (من براي اين تعداد بال يك قاشق ارد زدم )
    تو تابه روغن بريزيد و بال ها رو سرخ كنيد كه هر دو طرفش طلايي بشه .
    بعد از تابه خارج كنيد و بزاريد تو تابه فقط يك قاشق روغن بمونه .


    ٣ قاشق غذاخوري سركه سفيد ، ١ قاشق عسل، 1 قاشق سركه بالزاميك و 1 قاشق سويا سس رو مخلوط بريزيد تو تابه بال ها رو بچينيد روش و شعله رو خيلي ملايم كنيد و بزاريد تو سس مزه دار بشن و با قاشق مواد رو روي بال ها هم بريزيد تا هر دو طرف كاملا اغشته بشه تا اينكه به روغن بيفته بعد كنجد بپاشيد و وقتي سرخ شد به جيليز ويليز افتاد از تابه خارج (حواستون باشه شعله ملايم باشه نسوزه )
    و بعد ميتونيد با سس فرانسوي، تارتار، هزارجزيره سرو كنيد .


    براي شات هاي تك نفره به عنوان فينگرفود ميتونيد تو ته شاتها (ليوان هاي سرو تك نفره ) سس بريزيد و يك بال داخلش بزاريد و سرو كنيد.

    طرز تهیه بال مکزیکی

    About The Author