• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کاچی زعفرانی : طرز تهیه کاچی خوشمزه وآسان خانگی با طعم سنتی

    کاچی زعفرانی

    آموزش و طرز تهیه کاچی زعفرانی خوشمزه و اسان خانگی :

    مواد مورد نیاز :

    • .آرد 1 لیوان
    • نبات خرد‌ شده یا شکر 1 لیوان ( و يا عسل)
    • کره یا روغن محلی 100 گرم
    • گلاب نصف لیوان
    • زعفران ساییده و دمكرده به ميزان لازم
    • بادام پرک یا خلال بادام 50 گرم (در صورت تمايل)

    دستور تهیه کاچی زعفرانی :

    برای تهیه کاچی زعفرانی ابتدا باید شكر را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
    سپس آن را صاف كرده، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید و آن را كنار بگذارید تا سرد شود.
    كره را در یك قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
    سپس آرد را کم‌کم اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را مرتب به هم بزنید.


    شعله را کم كرده و به هم‌زدن ادامه دهید تا رنگ آرد طلایی شود. ( برای تهیه كاچی نیاز به سرخ‌كردن آرد نیست، همین‌قدر که بوی خامی آرد گرفته شود کافی است). در این مرحله، یک چهارم قاشق چای‌خوری نمك اضافه كرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
    شربت را كم‌ كم به آن اضافه کرده و مرتب به هم بزنید تا مایع صاف و یك‌ دست شود.
    ظرف را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاچی جا بیفتد.


    در صورتی كه كاچی كمی سفت شد، می‌توانید یك لیوان آب به آن اضافه كنید و اجازه‌ دهید، كاچی به روغن بیفتد.
    . (كاچي رو معمولا با آرد گندم ، يا آرد برنج و يا تركيب هر دو درست ميكنند)
    در اخر بزاريد براي حدود نيم ساعت دم بكشه تا كامل به روغن بيفته.

    کاچی زعفرانی

    About The Author