آموزش و طرز تهیه دسر ماقوت مشهدی سنتی و خوشمزه در خانه :
مواد مورد نیاز:
- آب ۲ پیمانه
- نشاسته گل ۲ ق غ شکر ۱/۳ لیوان
- گلاب ۱/۴ لیوان
- زعفران به میزان لازم
آموزش و طرز تهیه دسر ماقوت مشهدی :
ابتدا نشاسته رو در نصف لیوان آب سرد حل کنید تا روان بشه بعد کم کم و در حال همزدن به مابقي اب اضافه کنید . چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه حالا شکر و زعفران رو اضافه کنید. در مرحله آخر گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید۲ دقیقه ای کنار بگذارید بعد ماقوت رو در ظرف سرو بریزید . اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید وقتی سرد شد به مدت دو ساعت در یخچال نگه دارید .
من يه دور درست كردم و كاكائو زدم و سري دوم زعفران