• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه چای لاته + نکات کلیدی

    طرز تهیه چای لاته

    سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟
    شب سرد پاییزیتون بخیر
    میخواستم فردا پست بزارم ولی خیلی یهویی دلم خواست بیام و با این چای لاته خفن و خوشمزه سورپرایزتون کنم
    اخه شما نمیدونین چقدددددر طعمش ملایم و گیراست
    جون میده برای عصرهای خنک و سرد مخصوصا اگه بارون بزنه یا برف بیاد که دیگه چه شوددددد . خلاصه این نوشیدنی از اوناییه که میگن تا نخوری ندانی
    ان شاالله که حق مطلب ادا شده باشه
    بزنین بریم واسه رسپی

    طرز تهیه چای لاته


    برای درست کردن این نوشیدنی گرم یک عدد چای کیسه ای سیاه+ یک لیوان آب+تا دونه هل + نصف قاشق مربا خوری پودر دارچین+ ۱/۳ ق م پودر زنجبیل رو با مرارت کم دم میکنیم و حدودا ۲۰ دقیقه بهش تایم میدیم تا دم بکشه.
    توی ظرف دیگه ای ۱ لیوان شیر پر چرب رو با سه قاشق غذاخوری شکر قهوه ای و یه قاشق غذاخوری خامه صبحانه و کمی وانیل مایع جداگانه میزاریم روی شعله تا گرم بشه و شکر حل بشه.
    شیر گرم شده رو داخل فرنچ پرس ریخته و فوم دارش می کنیم.
    نهایتا نصف لیوان رو از چای دم کشیده میریزیم و نصف دیگه رو شیر فوم دار شده.
    این مقدار دوتا لیوان متوسط بهتون چای میده.
    من روی فوم شیرم رو خیلی کم پودر شکلات ریختم تا جلوه ی زیباتری بهش بده شما می تونید حذفش کنین
    طعمش عااااااالی و بی نظیر بود بنظرم
    شمام امتحان کردین نظرتون رو بهم بگین
    شبتون خوش روزگارتون آروم

    طرز تهیه چای لاته

    About The Author