آموزش و طرز تهیه شیرینی بدون فر توپک سیب و هویج خوشمزه و آسون :
سیب : ۲ عدد
هویج : ۲ عدد
شکر :۱ قاشق غذاخوری
دارچین : ۱ قاشق چایخوری
آب : ۵۰ گرم، معادل نصف استکان کمر باریک
بیسکوییت پتی بور :۱ بسته.
آموزش و طرز تهیه توپک سیب و هویج :
بیسکوییت ها رو آسیاب میکنیم . سیب و هویج رو رنده میکنیم و در ماهیتابه ای با شکر و دارچین و آب روی حرارت قرار میدهیم تا سیب و هویج نرم بشه و ۱۰ دقیقه مواد رو می پزیم ، مواد آماده شده که اصلا آب نداره رو کنار میگذاریم تا کاملا سرد بشه . بعد مواد سرد شده رو به پور بیسکوییت اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم. کف سینی کاغذ روغنی میندازیم و توپک هایی که درست کردیم رو روی کاغذ روغنی میگذاریم و نیم ساعت توپک ها رو در فریزر قرار میدیم . میشه توپک ها رو در پودر نارگیل یا پودر پسته قرار بدیم اما من عاشق شکلات ، شکلات تلخ رو بن ماری کردم و تمام قسمتهای توپک رو به شکلات آغشته کردم