• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    توپک سیب و هویج : طرز تهیه شیرینی بدون فر خوشمزه و آسان خونگی

    توپک سیب و هویج

    آموزش و طرز تهیه شیرینی بدون فر توپک سیب و هویج خوشمزه و آسون :

    سیب : ۲ عدد

    هویج : ۲ عدد

    شکر :۱ قاشق غذاخوری

    دارچین : ۱ قاشق چایخوری
    آب : ۵۰ گرم، معادل نصف استکان کمر باریک
    بیسکوییت پتی بور :۱ بسته.

    آموزش و طرز تهیه توپک سیب و هویج :

    بیسکوییت ها رو آسیاب میکنیم . سیب و هویج رو رنده میکنیم و در ماهیتابه ای با شکر و دارچین و آب روی حرارت قرار میدهیم تا سیب و هویج نرم بشه و ۱۰ دقیقه مواد رو می پزیم ، مواد آماده شده که اصلا آب نداره رو کنار میگذاریم تا کاملا سرد بشه . بعد مواد سرد شده رو به پور بیسکوییت اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم. کف سینی کاغذ روغنی میندازیم و توپک هایی که درست کردیم رو روی کاغذ روغنی میگذاریم و نیم ساعت توپک ها رو در فریزر قرار میدیم . میشه توپک ها رو در پودر نارگیل یا پودر پسته قرار بدیم اما من عاشق شکلات ، شکلات تلخ رو بن ماری کردم و تمام قسمتهای توپک رو به شکلات آغشته کردم

    توئپک سیب و هویج

    About The Author