• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت هویج تبریزی : طرز تهیه خورش سنتی و آسان

    خورشت هویج تبریزی

    اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت هویج تبریزی با روش آسان:

    این خورشت یکی از غذاهای اصیل تبریزی هست. مزه ش هم ملس هست البته بنا به ذائقه خودتون در مزه ش میشه تغییر ایجاد کرد.

    مواد لازم:
    ۱. هویج ۵_۴ عدد متوسط یا بزرگ
    ۲. سینه یا ران کامل مرغ ۱عدد
    ۳. پیاز ۲ عدد
    ۴. آلو خورشتی ۵_۴ عدد
    ۵. زعفران دم کرده
    ۶. نمک به مقدار لازم
    ۷. روغن به مقدار لازم
    ۸. آبغوره ۲ الی ۳ قاشق، بسته به ذائقه

    دستور پخت خورشت هویج تبریزی:

    ۱. هویج ها خلالی خرد کنید و در روغن سرخ کنید. می‌توانید از رنده ی درشت برقی استفاده کنید.
    ۲. پیاز را خلالی خرد کنید کف قابلمه بچینید. مرغ را روی پیاز ها قرار بدید کمی زنجبیل و زعفران ریخته و با شعله خیلی کم بگذارید بپزد. (شعله کم باعث میشه پیاز و مرغ آب بندازه و با آب خودش بپزه هم نیازی به آب نداره هم خوشمزه تر میشه)


    ۳. آلو خشک ها را در آب خیس کنید سپس در کمی اب بجوشانید.
    ۴. هویج های سرخ شده رو با کمی اب مرغ بپزید.
    ۵. وقتی مرغ پخت هویج، مرغ و آلو را باهم مخلوط کنید. (پیاز مرغ را جدا کنید) زعفران و آبغوره و نمک اضافه کرده بگذارید تا با هم مزه دار بشه.

    نکته! در خورشت اصیل تبریز هویج رو خلال درشت میکنن با رنده اینکار رو نمیکنن.
    نکته! این خورشت رو معمولا با گوشت گوسفندی میپزن. بنا به سلیقه شخصی می تونین از گوشت گوسفند یا مرغ استفاده کنید.

    نوش جان

    خورشت هویج تبریزی

    About The Author