• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پیراشکی گوشت : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون خونگی + نکات

    پیراشکی گوشت

    آموزش پخت و طرز تهیه پیراشکی گوشت :

    دستور پخت و طرز تهیه پیراشکی گوشت :

    برای مواد میانی من مایه ماکارونی رو درست کردم یعنی گوشت و پیاز و یه کم رب و نمک و فلفل و زردچوبه و اویشن و ادویه پیتزا و ماکارانی و یکی دو تا حبه سیر و دروغ چرا یه سوسیس سرگردان هم تو فریزر داشتم اونم توی مواد ریختم . میشه توی مواد قارچ بلانش شده هم ریخت . بعد از استراحت خمیر اون رو به نه قسمت تقسیم کردم و مثل اسلاید سوم هر قسمت رو باز کردم . یه گوشه خمیر مواد گوشتی رو ریختم و روش پنیر پیتزا زدم . خمیر رو برش دادم و خوب لول کردم . قالب کمربندی من جنسش خیلی ضعیفه و چون بهش اعتماد نداشتم کفش کاغذ روغنی انداختم . فر رو رو صد و هشتاد درجه یک ربع قبل گرم کردم . بازم میگم زمان رو باید چک کنید از ده دقیقه تا سی دقیقه بسته به دمای فرمتغیره زمان پخت

    قبل پخت رومال زرده تخم مرغ و شیر زدم و کنجد پاشیدم . اما بعد از پخت و گریل ، وقتی از فر در اومد و داغ بود هنوز ، روش زعفران دم کرده غلیظ زدم ، رنگش به نطرم باحال تر شد.
    میشه به صورت تک نفره هم درست کرد . میگن میشه سرخش هم کرد اما من امتحان نکردم و نمی دونم نتیجه چی شده . من بخاطر کم چرب شدنش تو فر درست میکنم

    پیراشکی گوشت

    About The Author