اموزش و دستور پخت زرشک پلو با مرغ غذای سنتی ایرانی:
مواد مورد نیاز :
- روغن
- پیاز خرد شده 1 عدد
- زردچوبه
- رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
- زیره
- فلفل قرمز
- زعفران آب شده
- نمک
- مرغ 4 تکه
طرز تهیه و دستور پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی :
روغن را درتابه گرم میکنیم. تکه های مرغ و در تابه قرار میدیم. کاملاً سرخ می کنیم.
تکه های مرغ را از داخل تابه بیرون می آوریم و پیاز را در همان تابه می ریزیم تا کمی تفت بخوره و سبک بشه بعد هم رب گوجه و خوب تفت میدیم تا رنگ باز کنه. ادویه ها و زعفران دم کرده اضافه میکنیم به همراه دو لیوان آب و اجازه میدیم که سس مون به جوش بیاد و بعد تکه های مرغ و اضافه می کنیم به داخل سس .
شعله رو کم میکنیم تا با شعله ملایم بپزد .