آموزش و دستور پخت نان نوتلا با خمیر معرکه خوشمزه و آسان در خانه :
دستور پخت و طرز تهیه نان نوتلا با خمیر معرکه :
خمیر معرکه: .
شیر … یک پ
روغن مایغ :۱/۲پ
تخم مرغ :یک عدد
نمک :یک ق چای خوری
شکر:دو ق چ
خمیر مایه: یک ق غذاخوری سرخالی
بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
آرد : به میزان لازم
طرز تهیه :۱/۴ پیمانه آب ولرم که هم دمای بدن باشه رو با خمیر مایه و شکر مخلوط میکنیم و ده دقیقه استراحت میدیم . تخم مرغ و شیر هم دمای محیط و روغن مایع و نمک رو با هم مخلوط میکنیم . سه قاشق آرد اصافه میکنیم و بعد خمیر مایه عمل اومده رو میزنیم . بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر سیر بشه و به دست نچسبه .
خمیر رو در ظرفی که گنجایش دو برابر خمیرمون رو داره و کمی چرب کردیم میذاریم . روش رو سلفون میپیچیم و اجازه میدیم دو ساعت در جایی که تقریبا گرم هست استراحت کنه . پف خمیر رو میگیریم و بعد از اینکه چونه های کوچیکی درست کردیم ، هر چونه رو باز میکنیم تا بشکل یه بیصی کوچیک در بیاد ، یه سمت خمیر رو شکلات صبحانه میمالیم و سمت دیگه خمیر رو روی اون بر میگردونیم و از یه طرف خمیر رو میپیچیم تا شکل گل بشه .. بعد خمیر ها رو روی کاغذ روغنی و در سینی فر میچینیم .
روش رو با یه دستما میپوشونیم و ۲۰ دقیقه دوباره استراحت میدیم . بعد با زرده تخم مرغ و یه قاشق مرباخوری خامه و زعفرون رومال نون ها رو درست کرده و میزنیم و کنجد میپاشیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه میپزیم اگر لازم بود گریل رو هم میزنیم تا روی نون ها طلایی بشه .
در هنگام استفاده از خمیر معرکه باید داخل فر یه ظرف آب بگذاریم تا نرم و لطیف بمونه.
میشه بجای این خمیر از خمیر جادویی هم استفاده کرد