• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت خورشت بامیه : طرز تهیه غذای خوشمزه و سنتی ایرانی

    دستور پخت خورشت بامیه

    اموزش اشپزی و دستور پخت خورشت بامیه خورش سنتی ایران :

    طرز تهیه و دستور پخت خورشت بامیه :

    ابتدا پیاز رو ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده رو به قابلمه اضافه کنید. کمی تفت دهید.

    پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت خورشتی رو به پیاز اضافه کنید و تا زمانی که گوشت سرخ شود تفت دادن رو ادامه دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد و به خوبی سرخ شد یک قاشق زردچوبه کمی فلفل سفید اضافه کنید و تفت دادن رو ادامه دهید تا مواد یکدست شوند.

    سپس چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه رو بزارید وقتی قل زد حرارت زیر قابلمه رو کم کنید تا گوشت به آرامی بپزد.

    نیم ساعت آخر پخت بدلخواه سیب زمینی پوست گرفته شده رو اضافه کنید.

    بعد از پختن گوشت بامیه های بلانچ شده، آب غوره (یا لیموعمانی)، نمک رو به خورشت اضافه کنید سپس با همون حرارت کم ۱۵ دقیقه بزارید روی شعله ملایم باشه تا آب اضافی خورشت کشیده شود و خورشت جا بیفتد.

    و در آخر این خورشت خوشمزه رو به همراه برنج زعفرونی یا زرشک پلو نوش جان کنید.

    دستور پخت خورشت بامیه

    About The Author