• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک توت فرنگی : آموزش پخت کیک و شیرینی خوشمزه

    طرز تهیه کیک توت فرنگی

    دستور پخت و طرز تهیه کیک توت فرنگی خوشمزه و آسون خونگی:

    مواد مورد نیاز:

    • تخم مرغ ۳ عدد
    • آرد :۱ و ۱/۲ پیمانه
    • شکر :۱/۲لیوان کمی بیشتر
    • ماست غلیظ :۱/۲ لیوان
    • روغن مایع :۱/۲ لیوان
    • بیکینگ پودر :۱ ق چ
    • جوش شیرین :۱/۴ ق چ

    نکته: در کیک های میوه ای برای جلوگیری از خمیر شدن کیک بخاطر آب موجود در میوه باید از جوش شیرین استفاده بشه.

    آموزش پخت و طرز تهیه کیک توت فرنگی :

    تخم مرغ + شکر + وانیل رو ۷ دقیقه با دور تند هم بزنید تا حجیم و کشدار بشه.
    ماست و روغن رو اضافه و مجدد ۲ دقیقه هم بزنید.
    بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم و بیکینگ پودر و جوش شیرین هم اضافه و هم میزنیم.
    توت فرنگی ها رو کمی آرد بهش بزنید بعد به مواد اضافه و باهم مخلوط کنید و داخل ظرف ریخته و با توت فرنگی و توت سفید تزیین کنید.


    در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و در نهایت گریل را بزنید روی کیک طلایی بشه.
    حتما وسط کیک را با خلال دندان چک کنید تا پخته باشد.
    از توت فرنگی سفت و سالم‌ استفاده کنید.
    مقدار مواد رو کم یا زیاد نکنید چون اگه مایه کیک شل باشه توت فرنگی ها ته نشین میکنن.
    شیر را به هیچ وجه جایگزین ماست نکنید.

    طرز تهیه کیک توت فرنگی

    About The Author