آموزش و طرز تهیه کشک کدو غذای خوشمزه خونگی:
مواد مورد نیاز برای 5 نفر:
- کشک ۱ پیمانه
- کدو سبز ۷۵۰ گرم
- پیاز داغ ۲ قاشق غذا خوری
- سیر داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
- فیله گوجه فرنگی ۴ عدد
- پودر مغز گردو برای تزیین به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه کشک کدو :
۱- شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
۲- نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کنید.
۳- سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدو ها با آب گوجه فرنگی بپزند.
۴- بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
۵- سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
۶- و با پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید..
این غذا برای اونایی که کشک بادمجون دوست دارن ، ولی به بادمجون حساسیت دارن جایگزین خوبیه