• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پاته سیب زمینی : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسون خونگی + نکات

    پاته سیب زمینی

    آموزش و طرز تهیه پاته سیب زمینی اسان و خوشمزه در خانه :

    مواد مورد نیاز:

    • 1 ـ سیب زمینی آپز سه عدد
    • 2 ـ تخم مرغ یک عدد
    • 3 ـ نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه، پودر سیر و جعفری خرد شده به میزان لازم
    • 4 ـ زرشک 1 قاشق غ
    • 5 ـ رب 1 قاشق غ
    • 6 ـ روغن برای سرخ کردن

    دستور پخت و طرز تهیه پاته سیب زمینی :

    این مواد سلیقه ای هست هرکسی هرچی دوست داره میریزه. مواد میانی که من ریختم تقریبا مثل مواد ماکارونی بود. گوشت چرخ شده .پیاز. نمک و ادویه جات و رب گوجه و جعفری خرد شده هم واسه ی عطرش. و یک قاشق غذا خوری زرشک.
     سیب زمینی ها را آب پز میکنیم و بعد از سرد شدن پوست میکَنیم (چون اگه سیب زمینی ها داغ باشه کوکو وا میره) و رنده ریز کرده و با تخم مرغ و بقیه مواد کوکو که نوشتم در بالا مخلوط کرده و ورز میدیم و کنار میزاریم..
    مواد گوشتی میانی هم که مثل مواد ماکارونی آماده میکنیم. حالا از سیب زمینی ها برمی داریم اندازه یک نارنگی کف دستمان پهن
    میکنیم،


    مقداری از مخلوط گوشت را وسط سیب زمینی ها گذاشته و با دست از سیب زمینی روی مواد گوشتی میپوشونیم طوری که مواد دقیقا وسطش قراربگیره.. موقع درست کردن حتما به دستمون نم آب (یا سرکه) میزنیم که نچسبه. و در سینی کمی چرب شده میزاریم تا وقتی همه اماده بشن و بعدش در روغن فراووون و دااااغ سرخ میکنیم
    نکته
    1 ـ مواظب باشید مواد میانی بیرون نزند.
    2 ـ بسته به ذائقه میتونید پنیر پیتزا هم اضافه کنین

    پاته سیب زمینی

    About The Author