• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک تابه ای : آموزش درست کردن کیک تابه ای و بدون فر با روش آسان

    کیک تابه ای

    آموزش درست کردن کیک تابه ای بدون فر:

    • تخم مرغ ۳ عدد
    • ارد قنادی ۲ پیمانه
    • بکینگ پودر ۱/۲ ق غ
    • وانیل ۱/۲ ق چ
    • شکر ۱ پیمانه سرخالی
    • شیر ۱/۲ پیمانه
    • روغن مایع ۱/۲ پیمانه

    طرز تهیه کیک تابه ای :

    تخم مرغ هارو همراه وانیل و شکر با همزن دستی میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه (تند بزنید) سپس شیر و روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن دستی بزنید. ارد و بکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و‌ با لیسک مخلوط میکنیم.


    کف تابه دوطرفه رو چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم. میتونید یه ملاقه از مواد رو بردارید و بهش یکم پودر کاکائو اضافه کنیم و بریزید توی قیف و نوارهای باریک و نامنظم روی کیک بزنید تا نهایتا کیکتون زیبا هم بشه
    در تابه دوطرفه رو میبندیم و روی حرارت زیاد که شعله پخش کن داره میزارید بعد از سه دقیقه شعله رو کم کم میکنیم و تمام .


    اجازه بدید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزه.
    درش رو باز کنید و‌ با خلال تست کنید.
    روش رو هم پودر قند و پودر پسته ریختم.
    این کیک بدون فر و بدون همزن هست و نتیجه واقعا عالیه
    در ضمن اگر هم تابه دو طرفه نداشتین کافیه در تابه رو دمکنی بزارید

    کیک تابه ای

    About The Author