• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کوزالاک مانتی ترکی – طرز تهیه غذای ترکیه ای خوشمزه و آسون

    کوزالاک مانتی

    آموزش و طرز تهیه کوزالاک مانتی غذای خوشمزه ترکی :

    مواد مورد نیاز:

    • بادمجان 2 عدد
    • گوشت چرخ کرده 200 گرم
    • پیاز 1 عدد بزرگ
    • سیر 4 حبه
    • فلفل دلمه ای 1 عدد
    • رب گوجه فرنگی 2 قاشق
    • ماست (خیلی شیرین نباشه) 2تا 4 قاشق
    • روغن مقداری
    • خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته
    • فلفل و نمک

    دستور پخت و طرز تهیه کوزالاک مانتی :

    طرز تهیه: اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادنجان ها را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا گوجه و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوجه ها نرم شود و بعد از روی حرارت برمیداریم.

    بادمجان ها را در ظرفی ریخته و ماست و 2 حبه سیر رنده شده و نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو می‌ریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکا های سرخ شده را دور ظرف میچینیم

    کوزالاک مانتی

    About The Author