• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    آش شیله عدس تبریز : طرز تهیه غذای سنتی و خشومزه ایرانی + نکات

    آش شیله عدس

    آموزش پخت و طرز تهیه آش شیله عدس غذای خوشمزه تبریزی:

    مواد مورد نیاز:

    • برنج 1 پیمانه (پیمانه پلو پز یا 200 گرم)
    • عدس نصف پیمانه
    • پیاز 1 عدد
    • گوجه فرنگی 3 عدد
    • شوید خرد شده 3 قاشق غذا خوری یا شوید خشک 2 قاشق
    • نعنا و ترخون خشک از هر کدوم 1 قاشق
    • نمک و فلفل قرمز و زردچوبه ، به مقدار لازم
    • آب مرغ یا گوشت و یا عصاره مرغ یا گوشت 1 عدد
    • رب گوجه فرنگی 2 قاشق
    • روغن کمی

    دستور پخت و طرز تهیه آش شیله عدس :

    عدس رو قبل از پختن چند ساعت خیس کردم و چند بار آب شو عوض کردم
    پیاز رو خرد میکنیم و به همراه عدس و برنج وکره یا روغن و آب مرغ یا گوشت و شوید و نعنا و ترخون و 3 عدد گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه میذاریم 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم بپزه هر نیم ساعت یه بار هم میزنیم تا ته نگیره ، غلظت این غذا در حد حلیم باید بشه و باید این غذا لعابدار بشه ، رب رو با روغن یا کره سرخ کنید و به غذا اضافه کنید تا خوشرنگ بشه.


    نکته: میتونید بجای آب مرغ یا گوشت از عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید فقط حواستون باشه نمک کمتری بزنین چون عصاره خودش نمک داره

    آش شیله عدس

    About The Author