• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان پوآچا رولی فلفلی : طرز تهیه غذای ترکیه ای به روش آسان در خانه

    نان پوآچا رولی فلفلی

    رسپی نان پوآچا رولی فلفلی:

    لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر می‌شود. هر استکان معادل نصف پیمانه می‌باشد.

    مواد لازم:

    برای خمیر:

    • 1 لیوان شیر
    • 1 لیوان آب ولرم
    • نصف لیوان ماست
    • 1 لیوان روغن مایع
    • یک عدد تخم مرغ
    • 1 پاکت خمیر مایه تر (42 گرم، یا 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
    • 2 قاشق غذاخوری شکر
    • 1 تا 2 قاشق مرباخوری نمک
    • 1 کیلو آرد (با کنترل اضافه شود)

    مواد میانی:

    • 2 قاشق غذاخوری رب
    • 1 قاشق غذاخوری پول بیبر (فلفل پرک ترکیه)
    • نصف لیوان روغن مایع
    • 2 عدد فلفل سبز تند
    • 2 عدد فلفل دلمه ای
    • سوسیس (در صورت تمایل)

    طرز تهیه نان پوآچا رولی فلفلی:

    برای تهیه خمیر شیر و ماست را داخل قابلمه ای بریزید و. روی حرارت بگذارید تا ولرم شود. همه مواد مایع را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. شکر و نمک را اضافه کرده مجددا مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده و خمیر را جمع کرده و ورز دهید. سپس در جای گرم استراحت دهید.
    برای تهیه مواد میانی: داخل ظرفی رب، فلفل پرک و روغن را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. فلفل ها و سوسیس را ریز خرد کنید و در ظرفی دیگر با یکدیگر مخلوط کنید.


    خمیر ور آمده را به سه قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به وسیله وردنه خوب باز کنید و مخلوط رب را روی آن بمالید. فلفل ها و سوسیس خرد شده را روی آن بپاشید و محکم رول کنید. سپس خمیر رول شده را به ضخامت 2 تا 3 سانتیمکتری برش داده و در سینی فر بچینید. با دست کمی به آرامی فشار داده و روی آن زرده تخم مرغ بمالید. سینی را داخل فر بگذارید و در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه در حدی که روی آنها سرخ شوند، بپزید. نوش جان

    نان پوآچا رولی فلفلی

    About The Author