دستور پخت و طرز تهیه خورشت کنگر سنتی و خوشمزه :
مواد لازم :
- 1ـ گوشت خورشتی : یک بسته
- 2 ـ کنگر پاک شده و خرد شده : 250 گرم (کنگر مخصوص فصل بهار هست ، من تو فریزر داشتم )
- 3 ـ سبزی قرمه یا نعنا وجعفری خرد شده و سرخ شده : 200 گرم
- 4 ـ رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری(به دلخواه)
- 5 ـ لیمو عمانی : 3 ، 4 عدد
- 6 ـ پیاز : 1 عدد
- 7 ـ نمک ، فلفل ، زردچوبه
آموزش و طرز تهیه خورشت کنگر :
اول پیاز رو نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم . گوشت رو هم سرخ میکنیم و زردچوبه و ادویه رو هم اضافه میکنیم.
بعد از ریختن آب و نیم پز شدن گوشت کنگر ها رو در یک ظرف تفت میدیم و همراه کمی رب و سبزی قرمه لیمو عمانی ها و نمک به خورش اضافه میکنیم.(من بجای لیمو عمانی ،غوره ریختم)
با حرارت متوسط میذاریم تا خورشت بپزه و جا بیفته و به روغن بیفته .
در آخراگه دوست داشتید کمی آبغوره به خورشت اضافه کنید.
این خورشت به روش های مختلف حتی بدون سبزی وبا لپه مثل قیمه و یا فقط با رب، هم درست میشه